(Online) Coaching

Ik ga samen met jou je beste fysiek ooit behalen dit op een wetenschappelijke manier, en realiseren het meeste spiermassa terwijl je droger wordt of blijft dat terwijl je nog steeds geniet van het sociale leven!

WAT KRIJG JE?

Persoonlijk voedingsschema
Je krijgt een voedingsschema speciaal gemaakt op maat. Deze kan constant worden aangepast. Wij houden rekening met wat jij lekker vindt. Van te voren geef jij al jouw voorkeuren aan en dan gaan wij gelijk aan de slag. Dit schema kan je ook volledig terugvinden in onze app zodat je makkelijk kunt zien wat je kan eten op een dag.

Persoonlijk trainingsschema

Je krijgt een trainingsschema speciaal gemaakt op maat. Deze kan constant worden aangepast. Wij houden rekening met jouw niveau en of jij thuis, buiten of in de sportschool traint. Dit schema kan je ook volledig terugvinden in onze app zodat je makkelijk kunt zien wat je moet trainen op een dag

Persoonlijke supplementen gids

We geven je ook een lijst met supplementen die wij aanraden voor optimaal progressie, ook geven wij aan welke juist niet te pakken, want niet alle supplementen doen wat ze zeggen.

 Online of Offline intakegesprek

Ik vind het erg belangrijk je te leren kennen, dus vandaar een belletje van te voren om je beter te leren kennen, we gaan je doelen bespreken en er een plan voor maken, ook leer jij kennis te maken met de coach (Niels Reijnen)

Toegang tot jouw eigen online personal trainer

Je krijgt toegang tot jouw eigen personal trainer. Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en jou te begeleiden naar jouw gewenste resultaat. Samen gaan we ervoor! 24/7 contact.

Elke 2 weken een fysiek of online checkup!
Ik vind het belangrijk om elkaar elke 2 weken te spreken, dit kan in het echt of via zoom/ whatsapp, dit om er voor te zorgen dat je nergens tegen aanloopt en ook echt het meest effectieve resultaat behaald samen met mij als coach.

Meld je hieronder aan!

Contactformulier