Personal Training

 

Mijn naam is Niels Reijnen, 24 jaar en woonachtig in Schijndel ook wel bekend als Meijerijstad. In 2015 begon mijn passie voor fitness, ik ging van 3 naar 6 keer in de week sporten. Al snel kwam ik er achter dat dit echt iets voor mij is. Ik ging mezelf verdiepen in de theorie achter voeding en training. Ik begon aan de opleiding Sport, bewegen en gezondheid, die ik verkort afgemaakt heb omdat ik sneller door de stof ging dan de anderen. Ik wist er namelijk al veel over en was hongerig naar meer! Na het behalen van mijn diploma ben ik daarom gestart met de Fitnesstrainer Assistent en Fitnesstrainer A cursussen en nu sinds kort heb ik Ook de Henselmans personal training cursus afgerond.

Maar hier stopt het niet, ik blijf mezelf nog steeds elke dag verbeteren! En zo wil ik jou hier ook bij helpen om niet alleen de beste resultaten te behalen in de sportschool, maar je leven over het geheel te verbeteren door je fysiek en mentaal fit te voelen. Samen vinden we een goede balans door de beste resultaten te behalen terwijl je nog steeds geniet van het leven!

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ ALS TRAINER OF COACH?

Ik heb veel ervaring met coachen en het geven van trainingen. Door mijn 7 jaar ervaring in de sport weet ik waar mensen tegen aan lopen en hoe ik ze zowel fysiek als mentaal kan helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik heb een wedstrijdvoorbereiding gedaan, een eetstoornis gehad en ik ben dankzij de sport uit een depressie gekomen. Deze ervaring wil ik inzetten zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Dit heb ik onder andere gedaan voor mensen door een kleine lifestyle veranderingen te laten maken en ze de lekkerste recepten te geven. Dit zorgt ervoor dat diëten niet vervelend is en je alsnog de beste resultaten kan behalen!

Meld je nu aan voor een GRATIS gesprek!

Contactformulier